Horecabegrenzer.nl
Installatie en onderhoud van geluidsbegrenzers
Overige diensten
Overige diensten

Of het nu gaat om horecabegrenzers, geluid & licht systemen of noodverlichting? Wij zijn van alle markten thuis. Wij ontwikkelen, installeren en beheren geluidsinstallaties in meerdere branches. Tal van toepassingen zijn mogelijk. Elke opdracht is maatwerk, waarbij we de kennis en ervaring die we in huis hebben integreren. Dat leidt tot slimme en praktische oplossingen voor onze klanten. Omdat wij alles in eigen beheer verzorgen kunnen wij altijd tegen scherpe tarieven werken.

Audio
Met een geprogrammeerde audio-installatie is het mogelijk om onder andere het volume vooraf in te stellen zodat bij het volume bij het opstarten altijd direct goed staat. Zo voorkomt u dat medewerkers elke dag het volume op een ander niveau zetten. Dit voorkomt irritatie bij uw gasten.

Beeld
Wilt u bepaalde producten, menu's, aanbiedingen of andere zaken onder de aandacht brengen bij uw gasten via een beeldscherm, denkt u dan eens aan een informatiescherm. U kunt online uw aanbiedingen of berichten aanpassen, zelfs voor enkele dagen vooruit. 

Licht
Heeft u een mooie feestzaal die u gebruikt voor bijzondere gelegenheden, zoals bijvoorbeeld bruiloften, dan helpen we u graag bij het creëren van een warme, feestelijke sfeer. Een paar goede lampen maken een groter verschil dan u voor mogelijk houdt. Bediening van verlichting hoeft niet ingewikkeld te zijn, we kunnen samen met u verschillende scènes instellen, waardoor u bij een feest met één druk op de knop de juiste instellingen heeft. 

 

  

 

HomeGeluidsovertredingGeluidsbegrenzersGeluidsonderzoekenIsolatie Overige diensten Contact