Horecabegrenzer.nl
Installatie en onderhoud van geluidsbegrenzers
Isolatie
Isolatie

Aan geluid in werk- en leefomgeving kan bijna niemand meer ontsnappen. Voor wie het geluid in zijn omgeving binnen bepaalde grenzen wil houden is er natuurlijk geluidsisolatie. Dat maakt ‘geluid’ technisch al iets complexer. Maar wat is geluid precies en hoe kunt u voldoen aan de steeds zwaarder wordende wettelijke isolatie-eisen? Welke materialen isoleren geluidsoverdracht goed en welke niet? Het is bij deze vragen handig iets te weten over geluid en constructies. Hoe dan ook, alleen door toepassing van de geluidsmetingen en het toepassen van juiste materialen kan de geluidsisolatie van een constructie aanmerkelijk verbeterd worden. 

Doordat wij al jaren isolatie toebrengen in bedrijven weten wij als geen ander wat u nodig heeft om uw bedrijf te isoleren. Wij werken met platen isolatie en met spuitschuim, dit is op veel plaatsen toepasbaar. Voor vragen over isolatie kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. 

Doormiddel van een meting kunnen wij precies zien waar bij u de lekken zitten.
Voor het verrichten van geluidsmetingen maken wij gebruik van een integrerende geluidsniveaumeter met real-time octaaf- en tertsbandanalyse. De calibrator die gebruikt wordt voldoet aan NEN 10942: 1989 (IEC-942, klasse 1). 


HomeGeluidsovertredingGeluidsbegrenzersGeluidsonderzoekenIsolatie Overige diensten Contact